top of page

Gedreven om verschil te maken 

Super Linda is een initiatief van The Driving Force. We zijn gespecialiseerd in digitale transformaties om de dienstverlening van organisaties te verbeteren en duurzame groei mogelijk te maken.

Wat we doen

The Driving Force kijkt naar toerisme als een ecosysteem van bezoekers, bewoners, ondernemers, gemeenten en toerismebureaus. Ons doel is deze ecosystemen op duurzame wijze te laten bloeien en groeien. Dat kan alleen door rekening te houden met de belangen van iedereen in het ecosysteem.

bloom.png

Making it fun for everyone

ecosystem-2.png

We helpen ondernemers hun dienstverlening te verbeteren en gezamenlijk op te trekken in het promoten van wat leuk is in het gebied, zodat bezoekers een nog leukere tijd hebben, met een tevreden gevoel huiswaarts gaan en vaker terugkomen. 

Duurzaam bloeien en groeien van toerisme is alleen mogelijk als het gedragen wordt door de bewoners. Daarom geven we hen een stem, zodat zij gehoord worden over hoe zij het toerisme ervaren en laten we hen meeprofiteren met leuke acties en investeringen in de regio. 

Ons motto is daarom: 'Making it fun for everyone'. 

Over ons

Ons team bestaat uit gedreven en enthousiaste softwareontwikkelaars, consultants en marketeers. We worden blij van ons vastbijten in een vraagstuk en het bereiken van mooie resultaten. We houden niet van verspilling en geloven in de kracht van duurzame oplossingen en relaties.

team-3.png
bottom of page