top of page

Reserveringsapp voor alles in jouw stad of regio

Voorkom drukte en spreid bezoekers op gastvrije wijze met Super Linda, dé reserveringsapp voor alles wat er in jouw stad of regio te doen is. Met Super Linda-app zien bezoekers direct wanneer het druk is op hun gewenste bestemming en reserveren zij een plekje. Ontvang veilig en verantwoord bezoekers door alles in uw stad of regio reserveerbaar te maken met Super Linda.De TexelMap app voor het reserveren van activiteiten op Texel, powered by Super Linda
De TexelMap app voor het reserveren van activiteiten op Texel, powered by Super Linda

Voorkomen van drukte is beter dan ingrijpen wanneer het eigenlijk al te laat is. Controleer de toestroom van mensen en bewaak de veilige maximumcapaciteit door bezoekers een tijdslot te laten reserveren. Niet alleen voor hun bestemming, maar ook voor het parkeren. Zo voorkom je problemen en ongewenste afsluitingen.


Zo werkt Super Linda


Super Linda zorgt dat er voldoende ruimte is om veilig te recreëren en te leven. Bezoekers en bewoners zien met de Super Linda app direct waar het druk is op de door hun gewenste locatie. Zij reserveren eenvoudig een beschikbaar tijdslot voor hun bezoek en ontvangen een ticket met QR-code dat toegang geeft tot de locatie. Als de gewenste bestemming niet beschikbaar is, geeft de Super Linda app suggesties voor passende alternatieven waar wel plek is. Zo reguleer je op gastvrije wijze de drukte in jouw stad of regio en help je ondernemers toch omzet te realiseren.


Super Linda is toepasbaar op

 • Binnensteden, winkelstraten en winkels

 • Musea, attracties en cultuurinstellingen

 • Recreatiegebieden en parken

 • Horeca en terassen

 • Wandel- en fietsroutes

 • Stranden, meren en eilanden

 • Bezoekersverkeer en parkeren.

Super Linda is direct beschikbaar en gratis voor het spreiden van bezoekers op publieke locaties zoals parken, stranden en recreatiegebieden. Vraag Super Linda nu aan!De TexelMap app voor het reserveren van activiteiten op Texel, powered by Super Linda
De TexelMap app voor het reserveren van activiteiten op Texel, powered by Super Linda


Eén toegangspunt voor alles wat er te doen is


Anders dan online ticketing met tijdsloten, reguleert Super Linda de drukte ook in gebieden en voor alle locaties in dat gebied tegelijkertijd. De tijdsloten van alle locaties in het hele gebied worden op elkaar afgestemd, zodat de capaciteit optimaal wordt benut. Super Linda is één overzichtelijk toegangspunt voor alles wat jouw stad of regio te bieden heeft. Bezoekers hoeven hun bezoek daardoor niet op allemaal losse websites te plannen. Deze integrale aanpak maakt Super Linda effectiever, dan wanneer individuele locaties aan de slag gaan met eigen oplossingen.


De mogelijkheden van Super Linda

 • Spreiden van drukte bij toeristische trekpleisters en recreatiegebieden met een slim online reserveringssysteem.

 • De actuele drukte monitoren in een realtime dashboard met automatische notificaties bij drukte.

 • Drukte of overlast gemeld door bewoners of bezoekers via de app, direct in beeld bij de instanties.

 • Gericht communiceren met specifieke doelgroepen over drukte en eventuele adviezen of alternatieven.

Direct beschikbaar vanaf 0 euro


Super Linda is direct beschikbaar en binnen 7 dagen live met de naam en stijl van uw locatie, stad of regio. Voor publieke locaties is Super Linda gratis. Voor commerciële locaties geldt vanaf € 24,99 per maand voor digitale reserveringen en of vanaf 1 euro per transactie indien de ticketing ook via Super Linda loopt.

Comments


bottom of page