top of page

ShopSlot helpt winkels met social distancing

Social distancing is een uitdaging voor winkeliers. Om voldoende afstand te kunnen houden mag er een beperkt aantal klanten tegelijk de winkel in. Hierdoor kunnen wachtrijen ontstaan, die weer een gevaar op zich vormen. De app ShopSlot laat klanten een tijdslot kiezen voor hun bezoek aan de winkel en voorkomt dat het te druk wordt. Wel zo veilig én klantvriendelijk en nu gratis beschikbaar voor winkeliers.Boodschappenregels leiden tot wachtrijen


Met strikte regels en creatieve maatregelen proberen supermarkten en verswinkels als bakkers, groenteboeren en slagers hun klanten en medewerkers veilig te houden. Er mogen niet teveel mensen tegelijk de winkel in, de rest moet buiten wachten. Dit leidt tot wachtrijen, die een onveilig gevoel aan klanten geven en potentieel gevaarlijk zijn.


Ook grote drukte bij bouwmarkten en tuincentra


Ook bij bouwmarkten, tuincentra en milieustraten ontstaat grote drukte en lange rijen doordat veel mensen hun huis en tuin zijn gaan opknappen. Drukte en rijen zijn in tijden van corona onwenselijk. De app ShopSlot geeft grip te op drukte met een eenvoudige oplossing: klanten een afspraak laten maken voor hun bezoek aan de winkel.
Afspraak maken met tijdsloten


Via de ShopSlot app maken klanten een afspraak, door een tijdslot te kiezen voor hun bezoek aan de winkel. Een tijdslot is vol als het maximum aantal mensen dat tegelijk de winkel in mag is bereikt. Zijn alle plekken vergeven, dan kan de klant dat tijdslot niet meer kiezen. ShopSlot voorkomt dat er teveel mensen tegelijk naar de winkel komen en er lange wachtrijen ontstaan.


Succesvol bij musea, nu gratis voor winkeliers


ShopSlot gebruikt een eenvoudig mechanisme, dat al jaren succesvol wordt toegepast om de drukte te managen in grote musea als het Van Goghmuseum en het Anne Frankhuis. ShopSlot stelt deze techniek gratis beschikbaar aan winkeliers, om drukte en gevaarlijke situaties te voorkomen en ook in deze tijd extra service te kunnen bieden. ShopSlot biedt desgewenst ook een webshop, waarmee winkeliers omzet realiseren, zonder dat klanten naar de winkel hoeven te komen.


Vraag ShopSlot nu gratis aan voor jouw winkel door een bericht te sturen via het contactformulier of een mail te sturen aan info@thedrivingforce.nlN.B. de winkels op de afbeeldingen dienen slechts als voorbeeld, zij maken geen gebruik van ShopSlot.


Comments


bottom of page