top of page

Veilig open in de 1,5 meter economie vanaf € 24,99 per maand

Met de Super Linda-app reguleer je eenvoudig de toegang tot jouw locatie en voorkom je drukte. Zo kan je verantwoord open in de 1,5 meter-economie en hou je het veilig voor bezoekers en medewerkers. Ondanks de beperkingen kan je zo toch omzet realiseren. We stellen het platform vanwege de coronacrisis nu beschikbaar vanaf € 24,99 per locatie per maand.

Grip op drukte


Het Super Linda platform helpt toeristische trekpleisters, dagattracties, winkelgebieden en recreatiegebieden grip te krijgen op drukte, door de toegang te reguleren en bezoekers te spreiden. Met Super Linda plannen bezoekers een afspraak voor hun bezoekmoment aan jouw locatie. In de app zien zij direct wanneer het druk is en wanneer er nog plek is. Ze reserveren vervolgens een tijd voor hun bezoek en krijgen een uniek toegangsticket.


Toegang reguleren voor één locatie of een heel gebied


Super Linda kan de toegang reguleren voor een enkele locatie, maar ook voor een heel gebied en meerdere locaties tegelijkertijd. Handig voor bijvoorbeeld een toeristische regio met meerdere publiekstrekkers, of een winkelgebied. Ze stemt de afspraken van bezoekers zo op elkaar af, dat bezoekers zoveel mogelijk kunnen doen wat zij willen, zonder dat het ergens te druk wordt in het gebied. Super Linda plant niet alleen heel slim, ze houdt ook goed in de gaten wat de actuele drukte in het gebied of op de locatie is. Mocht het toch té druk dreigen te worden, dan worden bezoekers en beheerder automatisch gewaarschuwd. Wel zo veilig.


Spreiden is veilig én commercieel interessant


Door de coronacrisis en de 1,5 meter-economie is de capaciteit extra beperkt. Door efficiënt te plannen helpt Super Linda de beperkte capaciteit optimaal te benutten, zodat er zoveel mogelijk bezoekers blij gemaakt worden en er toch omzet gerealiseerd kan worden. Het spreiden van bezoekers zorgt niet alleen voor veiligheid, maar ook voor tevreden bezoekers die ondanks de maatregelen toch een leuke dag kunnen hebben. Spreiden van bezoekers met Super Linda voorkomt wachtrijen, overlast en gevaarlijke situaties.


Eenvoudig en snel starten met Super Linda


Super Linda is een gebruiksvriendelijk cloudplatform dat direct beschikbaar is. Super Linda is geschikt voor zowel grote gebieden met veel locaties, als een kleinere locatie. Het aanmaken van locaties is zo gebeurd en het platform is eenvoudig schaalbaar. De app en website van Super Linda krijgen de naam van jouw locatie en zijn eenvoudig aanpasbaar aan jouw huisstijl.


Omdat we het belangrijk vinden dat deze slimme techniek beschikbaar is voor alle locaties, van groot tot klein, is Super Linda er nu vanaf € 24,99 per locatie per maand.

Comments


bottom of page