top of page

Webinar: van clicks naar boekingen

Mensen gaan vaker maar ook korter op vakantie. Hierbij maken ze steeds meer gebruik van online platforms zoals Airbnb en Booking.com. Deze sterke online concurrentie bedreigt toerismebureaus in hun voortbestaan. De juiste digitalisering kan toerismebureaus helpen weer in de lead te komen in de regio, maar hoe pak je dat aan? Bekijk onze webinar uitgezonden tijdens de NBTC Toerisme Top 2020.

Digitalisering biedt kansen voor VVV’s en DMO’s om de relevantie van de organisatie in de regio te vergroten. Maar hoe realiseer je een succesvolle digitale transformatie en zorg je dat je de concurrentie met de grote boekingsplatforms aankunt?


De mogelijkheden van digitalisering zijn groot, maar de juiste keuzes en aanpak zijn essentieel voor succes. De meeste toerismebureaus zijn geen experts en bang voor lange ontwikkeltrajecten en torenhoge kosten.


Bovendien is een mooie website nog geen garantie voor succes, want hoe zet je clicks om in boekingen? The Driving Force deelt ervaringen uit Vinkeveen en Texel. Interessant voor VVV’s en DMO’s die beginnen met digitalisering, maar juist ook voor organisaties die verder gevorderd zijn.


Bekijk de webinar die is uitgezonden op dinsdag 22 september tijdens de NBTC Toerisme Top 2020

Comments


bottom of page