top of page

Super Linda op BNR Nieuwsradio

Super Linda was op 28 april te horen in het programma De Ochtendspits op BNR Nieuwsradio. Presentator Meindert Schut interviewde Marketingmanager Maarten de Haas, over het spreiden van toeristen met Super Linda. Een actueel onderwerp, nu spreiden van toerisme nog belangrijker geworden is door de coronacrisis. Maarten de Haas legt uit hoe Super Linda toerisme kan helpen met de 1,5 meter-economie.
Spreiden bezoekers door coronacrisis actueel


In het interview legt Maarten de Haas uit dat het spreiden van bezoekers door de coronacrisis enorm actueel geworden is. Super Linda reguleert de toegang en spreidt bezoekers van toeristische trekpleisters, dagattracties, winkelcentra en natuurgebieden, door met mensen afspraken te plannen voor hun bezoek.


Het spreiden van bezoekers leidt tot een toename van de veiligheid, omdat drukte voorkomen wordt. Dit geeft bezoekers een veilig gevoel en het zorgt dat locaties weer open kunnen, zodat er ondanks de beperkingen toch omzet gerealiseerd kan worden.


Spreiden bezoekers ook commercieel interessant


Het spreiden van bezoekers is niet nieuw. Ook voor de coronacrisis was Super Linda hier al mee bezig. Spreiden van bezoekers is namelijk niet alleen veilig, maar ook prettig voor iedereen en commercieel interessant:


  • Spreiding van bezoekers zorgt voor optimaal benutten van de beschikbare capaciteit en optimaal rendement.

  • Spreiding maakt bezoekers blij, want ze hoeven niet meer in de rij te staan en je kunt er meer ontvangen zonder piekdrukte.

  • Spreiding vermindert overlast van bezoekers voor omwonenden.

  • Spreiding zorgt voor meer inkomsten in het gebied, omdat er meer bezoekers ontvangen kunnen worden en meer locaties profiteren. Mensen die in de rij staan geven geen geld uit.

  • Spreiding zorgt ook voor veiligheid in de 1,5 meter-economie. Hoe beperkter de capaciteit, des te belangrijker spreiding is.

Snel aan de slag met Super Linda


Super Linda is per direct beschikbaar voor toeristische trekpleisters om zo mee aan de slag te gaan. Het platform is makkelijk in te richten, eenvoudig schaalbaar en is geschikt voor zowel grote als kleinere locaties of gebieden. Super Linda is inzetbaar vanaf € 24,99 per locatie per maand. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op, we helpen je graag!Opmerkingen


bottom of page